Check-in / Check-Out systeem met stroommeting. 


 Inchecken:

Kies een plaats, onthoud het nummer van de plaats (zie tegel) en het kenteken van de camper. In onze informatie ruimte kunt u inchecken, daarbij worden enkele gegevens van u gevraagd, zoals; kenteken, naam en telefoonnummer (vergeet het landnummer niet ervoor te zetten) u krijgt een sms na het inchecken en bij het uitchecken.

Na het inchecken wordt automatisch de stroom ingeschakeld, deze stroom is gekoppeld aan uw naam. U kunt tussentijds uw stroomgebruik ook bekijken. Gaat u tijdens uw verblijf verplaatsen naar een andere plek op onze camperplaats, geef dit dan door dan passen wij dit aan in ons systeem.

 *Geen moeilijke handelingen op de tablet, sommige campergasten noemen 'het kinderspel'. Met dit Check-in / Check-out systeem kan er per plaats het stroomverbruik afzonderlijk worden gemeten. Bij het uitchecken wordt automatisch het (plaats + stroom) totaal bedrag berekend. Handig en eerlijk voor iedereen*

Heeft u van te voren geen contact met ons gehad, wilt u ons dan even een berichtje sturen met het aantal nachten dat u zou willen blijven zodat wij niemand teleur stellen.

Uw verblijf bij ons Op De Akkers blijft zoals het is, zie onze informatieborden. Gaat u een dagje met de camper op pad, zet dan iets van u zelf op de plaats zodat duidelijk is voor onze andere gasten dat deze plek bezet is. U blijft gewoon ingecheckt totdat u zelf uitcheckt.

Uitchecken: 

Wij verzoeken u om vóór 13.00 uur de plaats te verlaten. Let Op! Staat u na 13.00 uur nog op de plaats dan wordt dit gezien als extra overnachting en wordt dit in rekening gebracht. Dus wees alert.

Het totaal aan stroomverbruik wordt bij het uitchecken weergegeven en u kunt in één keer het totale bedrag (plaats + stroomverbruik) voldoen bij het uitchecken. Zodra u heeft betaald wordt de stroom meteen uitgeschakeld en dient u ook de plaats te verlaten.